piemeltjes.net

Jonge pikjes worden tevoorschijn gehaald en door hun familieleden afgetrokken, gelikt en in kutten gestopt, zodat deze knapen eens heerlijk kunnen neuken!
 • Home
 • Blowjob
 • Groot
 • Incest
 • Jongens
 • Klein
 • Knapen
 • Ladyboys
 • Shemales
 • Jonge meid wil likken aan het piemeltje van haar broer

   
  Ik wil proeven hoe je piemeltje stijf wordt

  Ze vindt piemeltjes maar rare dingen. Ze hangen er zo slap bij en op eens kunnen ze groot en stijf worden. Een raadsel voor dit meisje. Ze wil er graag meer over te weten komen en vraagt daarom haar broertje of ze zijn piemeltje eens mag bestuderen. De jongen vindt dat geen probleem, maar is wel een beetje zenuwachtig. Je laat tenslotte toch niet te piemeltje aan je eigen zusje zien? Ze vraagt hem of hij hem omhoog wil laten gaan, maar dat kan niet zomaar. Hij kan niet spontaan een erectie krijgen. Toch wil ze heel graag zien hoe zijn pikje hard wordt. Wanneer de jongen haar uitlegt dat dat alleen mogelijk is wanneer ze hem kietelt of likt kijkt het meisje haar broertje even aan en begint dan opeens met haar tongetje zijn piemeltje te kietelen. En reken maar dat dit werkt. Terwijl ze likt en lebbert wordt zijn pikje groot en hard. Al snel krijgt de jongen een volle erectie. Zijn zusje vindt dat prachtig en vraagt zich nu af hoe dat precies zit met sperma spuiten. Haar broer wil haar nu maar wat graag alles helemaal uit gaan leggen...

  Handige links

  Oude moeder trekt haar zoontje af in bad

   
  Incest

  Moeder kan het gewoon niet laten. Ze zag hoe haar zoon in bad stond. Al glurende voelde ze hoe haar vagina vochtig begon te worden, terwijl ze haar ogen maar niet van het geslachtsdeel van de jonge knaap kon afhouden. De deur ging open en mama zei dat ze hem wel even een handje komt helpen met wassen. Voordat het in de gaten heeft is moeder al uit de kleren en stapt in bad. Ze omhelst haar zoontje en aait wat over zijn piemeltje heen. De jongen raakt daar opgewonden door en zijn kleine plassertje verandert al snel in een echte erectie. Moeder kan er maar niet van afblijven. Ze trekt haar zoon voorzichtig af en masseert zijn balletjes geil. Wat zou ze dat pikje toch graag even in haar mond willen doen! En wat zou hij graag gepijpt willen worden door zijn lieve moeder!

  Handige links

  Moeder gaat piemeltje van haar zoon wassen

   
  Geile moeder wil incest met jongen

  Een doodgewone huisvrouw op leeftijd, zou je zeggen. Toch gaat er achter dit normale gezicht een pervers wijf schuil. Deze vrouw is namelijk niet vies van incest! Ze fantaseert over sex met haar zoontje en gebruikt als voorwendsel dat ze zijn rug komt schoonmaken, om maar bij haar naakte jongen te zijn. Ze wil hem aanraken en het liefste overal betasten waar het maar mogelijk is. Wanneer de dame eenmaal op dreef is kan ze ook niet meer ophouden. Ze wast de billetjes van haar zoon en vindt dat ze zijn piemeltje ook goed moet wassen. De voorhuid schuift ze naar achteren en poetst zijn eikeltje heel lang. De jongen schaamt zich, want hij krijgt een erectie in de handen van zijn moeder! Maar dat is nu precies wat zij wilde. Ze kleedt zich uit, stapt in bad en heeft alleen nog maar oog voor zijn stijve piemeltje. Ze trekt het af en dwingt haar jongen dan om te draaien en zijn worst in de mond van mama te schuiven!

  Handige links

  Pagina 1
  © 2022 KW | Content is licensed by DutchPornMasters.com