piemeltjes.net

Jongens en mannen die slechts een heel klein piemeltje hebben en zich niet schamen om daarmee op de foto te gaan! Want geil zijn ze wel!
 • Home
 • Blowjob
 • Groot
 • Incest
 • Jongens
 • Klein
 • Knapen
 • Ladyboys
 • Shemales
 • Zijn kleine piemeltje is groot in erectie

   
  Mijn piemeltje is zo lekker hard

  Deze mooie Thaise jongen had net nog zo'n klein piemeltje! En nu het stijf is geworden is het toch een behoorlijke paal. In elk geval groot genoeg om daar eens uitgebreid mee te gaan spelen. Dat is nodig ook, want dit heerlijke mannetje heeft tot nu alleen nog maar zelf met zijn piemeltje gespeeld. Het wordt tijd dat hij eens goed afgezogen gaan worden en een handjob krijgt van een andere man. Dat lulletje moet in een sperma fontein veranderen! Hij is er helemaal klaar voor! Nu is het aan jou om hem naar een hoogtepunt te brengen!

  Handige links

  Een jong slap piemeltje om van te smullen

   
  Lekker piemeltje wil stijf worden

  Wat een mooi piemeltje heeft deze jongen! Zijn schaamhaar netjes geschoren, zijn balzakje helemaal kaal en alleen boven zijn worstje nog een paar haartjes. Het jonge plassertje hangt er mooi bij, maar zou er misschien nog mooier uitzien als het hard was. Dus, hoe denk je dit lulletje stijf te maken? Eerst aaien en dan een paar kusjes? Of meteen al een lekker likje over zijn eikel? Wacht maar je dat plassertje op je tong legt! En er dan aan begint te zuigen! Of als het maar niet hard wil worden lekker in je mond nemen en er mee tongzoenen! Wed maar dat dit piemeltje in een fiere erectie verandert! En dan wordt het nog geiler om hem te pijpen. Tot zijn balzakje helemaal leeg gespoten wordt!

  Handige links

  Trots op zijn heerlijke kleine piemeltje in erectie

   
  Mijn piemeltje in jouw mond?

  Is het geen schatje, deze lekkere Aziatische tiener boy? Hij zit vol wilde fantasieŽn! Buiten legt hij wat bladeren op de grond en gaat er in zijn blootje op zitten. Dan stelt hij zich voor hoe een blote man hem oveal aait, streelt, kietelt en likt. Zijn piepkleinepiemeltje zwaait omhoog, wordt hard en staat binnen tien seconden kaarsrecht omhoog. Fier is de jonge knaap op zijn piemeltje, want slap ziet het er zo klein uit, maar eenmaal stijf is het van keurig formaat, vindt hij. In elk geval hoop hij op een deepthroat blowjob, wat niet moeilijk is. Als je ook zo'n zin hebt om dat lulletje eens goed hard af te zuigen, klik dan op dat eikeltje van hem!

  Handige links

  Lekkere knaap met kleine piemeltje helemaal alleen in bos

   
  Zalig kleine worstje om lekker in de mond te steken

  Helemaal alleen in het bos loopt een jonge knaap rond. Hij was aan het trainen om spieren te kweken, want hij heeft nog zo jong, tenger lijfje. Hij wil niet dat anderen hem zien en daarom verstopt hij zich in het donkere bos om er te trainen. Tijdens zijn oefeningen krijgt hij niets dan een kleine onderbroekje. Wanneer hij na een lekker potje te hebben gebokst, een beetje moe wordt, trekt hij zijn handschoenen uit en betast zijn kruis. Al snel merkt hij dat zijn kleine piemeltje een beetje hard begint te worden. Hij besluit daarom zijn onderbroekje uit te trekken, want er is toch niemand in de buurt die hem kan betrappen. Net op het moment als hij zijn voorhuid heen en weer trekt over zijn eikeltje, kom ik hem tegen. Daar staan we dan ook in oog met elkaar. Ik bekijk zijn mooie borst, zijn zachte buikje, zijn zaad smekende ogen en zijn overheerlijke kleine piemeltje. De jongeman kijkt me heel geil aan. We denken allebei aan hetzelfde. Ik zakte door mijn knieŽn en had zijn piemeltje voor mijn neus. Ik raakte het aan, gaf er een kusje op, stak het in mijn mond en voelde dat het steeds harder begon te worden. Dat heerlijke kleine piemeltje dat je op de foto ziet heb ik in mijn mond gehad. Dit worstje heb ik laten spuiten. Ik heb me ongelooflijk fijn weten te vermaken met deze prachtige jongen met zijn zalige piemeltje!

  Handige links

  Geil kerstmannetje probeert zijn piemeltje stijf te maken

   
  Lekker piemeltje om stijf te zuigen

  Hoe zou je het vinden als dit je kerstcadeau werd? Een jonge knul in een kerstpakje die zich voor je ogen gaat aftrekken. Eerst moet hij een stijve zien te krijgen. Hij kleedt zich uit en pakt zijn witte piemeltjes vast. Zijn voorhuid laat hij over zijn eikel glijden. Zijn balletjes schudden lekker mee. De jonge knaap trekt zich fijn af en al snel wordt zijn pikje groter en gaat het rechtop staan. Het duurt niet lang of de jongeman heeft een echte erectie die hij helemaal in zijn hand kan houden. Dan rukt hij zich bij de kerstboom af. Of wilde je zijn piemeltje nog even in de mond nemen? Even fijn aan dat zakje likken en de jongen helpen aan zijn orgasme. Trek dat plassertje maar fijn af tot de druppels sperma naar buiten stromen en zijn strakke buikje plakkerig maken!

  Handige links

  Jong piemeltje van heel dichtbij bekijken

   
  Lekker pikje van jonge knul

  Deze jongeman zit nog op de middelbare school en wij mogen zijn schitterende piemeltje van heel dichtbij bekijken. Een prachtig worstje rust op zijn grote, kale balzak en wacht op een natte, warme tong die over de hele penis een langzame, geile lik maakt. Tussen duim en wijsvinger til je zijn pikje een beetje op en lik je geil over zijn balletjes. Zijn zak ruikt heerlijk. Je kust het en likt nog een beetje. Intussen knijp je zachtjes in zijn piemeltje. Je opent je mond en legt zijn eikel op je tong. Met je lippen sabbel je heerlijk aan zijn pieltje. Je voelt hoe zijn penis hard wordt in je mond. Steeds dikker en langer. Je zuigt er steeds harder aan en masseert de lekkere staaf erbij. Na verloop van tijd stroomt er plotseling een warme saus uit je mond. Het piemeltje is klaargekomen! Je merkt nu pas dat je mond vol met tiener sperma zit. Je gaat nog even door met pijpen en ziet hoe deze sexy knaap met gesloten ogen nog steeds ergens in de zevende hemel is.

  Handige links

  Marokkaanse jongen baalt van zijn kleine piemeltje

   
  Marokkaanse knul heeft een te kleine pik

  Achmed is niet blij; hij baalt. Had hij voor het eerst een meisje zover kunnen krijgen dat ze met hem naar bed ging, begint ze opeens keihard te lachen! Achmed had net zijn broek uitgedaan en het grietje zag zijn mini piemeltje dat eigenlijk niet meer was dan een eikel en begon zo hard te lachen, dat Achmed bijna moest huilen. Zijn meisje vertelde dat haar clitoris bijna nog groter was dan dat mini pikje van hem! En hij stond al stijf! Nee, ze wilde niet met zo'n kleingeschapen jongen het bed delen. Hij zoekt maar een ander. Nu is Achmed boos en teleurgesteld. Om te bewijzen dat zijn piemeltje groot genoeg is voor geslachtsgemeenschap laat hij op internet zien hoe hij zijn pikje aftrekt, tussen duim en wijsvinger, en wel degelijk veel sperma kan spuiten. Geniet je ook mee?

  Handige links

  Lekker kort en klein piemeltje van een knaap

   
  Geil piemeltje om aan te likken

  Wat is hij verlegen! Het is me dan toch gelukt om deze knaap zover te krijgen om in zijn blootje op de foto te gaan. Hij schaamt zich een beetje voor zijn kleine piemeltje, maar dat is juist de reden waarom ik hem zo graag wilde fotograferen. Ik ben namelijk verzot op van die jonge, kleine pikjes. Deze mooie knaap ging in de keuken van zijn moeder uit de kleren en liet me al genieten van zijn geile lijfje. Hij hield zijn hand steeds voor zijn plassertje, maar langzaam schoof hij zijn vingers weg en toonde ons dat schitterende worstje dat daar zo onschuldig hing. Een mooi rond balzakje eronder. Hij had dat lulletje van hem zo in mijn mond mogen leggen. Ik had er eindeloos aan kunnen zuigen. Op een gegeven moment werd de jongen kalm en zelfs een beetje geil! Ik zag hoe dat mooie piemeltje van hem begon te groeien en steeds stijve werd. Zo slap is zijn pikje al lekker, maar in erectie is het een waar feest!

  Handige links

  Pagina 1
  © 2022 KW | Content is licensed by DutchPornMasters.com