piemeltjes.net

Jonge tiener jongens, die nog geen borsthaar hebben, een rank lijfje en een heerlijk piemeltje, dat nodig gelikt en afgezogen moet worden!
 • Home
 • Blowjob
 • Groot
 • Incest
 • Jongens
 • Klein
 • Knapen
 • Ladyboys
 • Shemales
 • Heerlijk lulletje van een maagdelijke knaap

   
  Geil aftrekken en spuiten maar

  Een sportieve jongeman die zijn eerste sexuele ervaring nog niet achter de rug heeft. Toch droomt hij er regelmatig van. Dan stelt hij zich voor hoe hij zijn piemeltje in een lekker kutje steekt. Hoe zou dat zijn? In elk geval krijgt hij bij deze gedachte elke keer weer een fijne erectie. Zijn mooie piemeltje wordt hard en lang. Meestal trekt hij zich dan ook af. Tussen duim en wijsvinger schuift hij de voorhuid over zijn eikel heen en weer en geniet van dat heerlijke gevoel. Hij vraagt zich af of het ook zo lekker is om in een vagina te schuiven. En gepijpt te worden, dat moet helemaal geil zijn. Om zo'n mooie penis zijn er zeker vrouwen en ook mannen in de rij. Wie wil deze penis nu niet even op zijn tong leggen?

  Handige links

  Bloot piemeltje van een mooie jongen

   
  Mooi pikje van een leuke knul

  Ik kan maar geen genoeg krijgen van mijn jonge vriendje. Hij komt al een tijdje bij me langs. Eens per week staat hij weer op de stoep. Elke keer gaan we weer samen spelen. Ik ken hem uit de klas. Hij is een leerling van mij in HAVO 5 en ik bood hem wat huiswerk begeleiding aan. De eerste keer dat hij bij me kwam was er niets gebeurd, maar de tweede keer vertelde hij me dat hij homoseksuele gevoelens heeft. Mijn vrouw was toen niet thuis en ik stelde voor dat we onze boeken sloten en wat meer moesten gaan praten over zijn gevoelens. Ik legde mijn arm op zijn schouder en mijn andere hand op zijn been en ik merkte dat hij dat prettig vond. Mijn hand glijdt steeds verder naar boven, tot ik vlak bij zijn penis was. Ik keek omlaag en zag een grote bobbel. Dat was duidelijk voor mij. Een duidelijk signaal. Toen greep ik met de volle hand in zijn kruis en kuste mijn leerling op de mond. Hij vond het heerlijk en wist van geen ophouden. Nog geen tien minuten later waren we beide naakt. Ik zat op een stoel en hij stond in zijn blootje voor me. Ik had zijn piemeltje recht voor mijn neus en deed mijn mond open, legde het pikje op mijn tong en begon voor het eerst in mijn leven een penis af te zuigen. Intussen trok ik mezelf af en voordat ik zelf klaar was gekomen, droop het zaad van mijn leerling al over mijn lippen en viel op mijn eigen stijve penis. De keren daarna heeft hij me ook gepijpt en nu is het zo dat we elkaar bijna elke week opzoeken om onze grenzen te verleggen!

  Handige links

  Een klein piemeltje om heerlijk van te smullen

   
  Sappig pikje om af te sabbelen

  Daar staat hij dan. Poedelnaakt en een beetje nerveus. Hij weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar dat er iets spannends op het programma staat, is wel duidelijk. Natuurlijk kan hij niet weten wat er gaat gebeuren, want hij heeft nog helemaal geen ervaring met sex! En dat is precies waar hij vandaag kennis mee gaat maken. Zijn piemeltje wordt afgezogen. Hij zal een mooi, hard plassertje krijgen. Niet zoveel knapen krijgen zo'n heerlijke blowjob als deze knul hier. Zo staat hij voor je, met zijn slappe piemeltje. Je pakt hem beet bij zijn billen en trekt hem een beetje naar je toe. Met je vingers pak je voorzichtig dat piemeltje beet en stop je het in je mond. Het is warm en zacht. Je voelt zijn voorhuid in je mond en sabbelt er fijn aan. Dan voel je langzaam dat de jongeman een erectie begint te krijgen. Zijn pikje zet uit en wordt langer. Als je het plassertje dan uit je mond haalt, zie je dat het net een kaars is geworden. Het pikje staat recht omhoog en zijn balzak staat lekker strak. Nu kan het feest pas echt beginnen. Zuig deze jongen maar eens lekker leeg en laat hem zijn eerste blowjob orgasme maar in je mond deponeren: dan zal hij daarna alleen maar gewilliger zijn!

  Handige links

  Pagina 1 Pagina 2
  © 2020 KW | Content is licensed by DutchPornMasters.com